"Egy szappanbuborék is egy világ,
s egy világ is egy szappanbuborék."
(Reményik S.)



2012. március 19., hétfő

Só és agyag...


Íme ismét egy sószappan - most halvány pasztell színekkel. A recept azonos az előző Himalájasó szappanéval. Amin változtattam, hogy Tengerisót használtam és a massza egy részét rózsaszín és zöld agyaggal színeztem. Kis kavarás jobbra - balra, azután "hoppsz" az egész bekerült a sütőbe.:)
Kicsomagolás után pedig ilyen lett...

5 megjegyzés:

  1. régóta tervezem a sószappan készítését, ezután a szépség után megpróbálkozom vele. Nagyon szép lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor kezdesnek a szilikon formät javaslom. Ez a verzio kicsit bonyolultabb kiszedeskor a formäbol,soszappannäl föleg.:)

      Törlés
  2. ÁÁÁÁÁ.... ilyet tervezek én is csinálni. :))))))
    Csak só és zöld agyag nélkül, de fazonra pont ezt.

    VálaszTörlés
  3. ÄÄÄ...akkor csak a forma marad?.:)))
    Apropo van egy felesleges origi formäm, ha erdekel. A pasim most keszitett pärat.:)

    VálaszTörlés
  4. Ami marad: a forma, a szín és az összetevők egy része. :))
    Felesleges origo forma? Hmmm... csábító! :))

    VálaszTörlés