2012. március 19., hétfő
Só és agyag...
Íme ismét egy sószappan - most halvány pasztell színekkel. A recept azonos az előző Himalájasó szappanéval. Amin változtattam, hogy Tengerisót használtam és a massza egy részét rózsaszín és zöld agyaggal színeztem. Kis kavarás jobbra - balra, azután "hoppsz" az egész bekerült a sütőbe.:)
Kicsomagolás után pedig ilyen lett...
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
régóta tervezem a sószappan készítését, ezután a szépség után megpróbálkozom vele. Nagyon szép lett.
VálaszTörlésAkkor kezdesnek a szilikon formät javaslom. Ez a verzio kicsit bonyolultabb kiszedeskor a formäbol,soszappannäl föleg.:)
TörlésÁÁÁÁÁ.... ilyet tervezek én is csinálni. :))))))
VálaszTörlésCsak só és zöld agyag nélkül, de fazonra pont ezt.
ÄÄÄ...akkor csak a forma marad?.:)))
VálaszTörlésApropo van egy felesleges origi formäm, ha erdekel. A pasim most keszitett pärat.:)
Ami marad: a forma, a szín és az összetevők egy része. :))
VálaszTörlésFelesleges origo forma? Hmmm... csábító! :))