"Egy szappanbuborék is egy világ,
s egy világ is egy szappanbuborék."
(Reményik S.)2010. szeptember 6., hétfő

Gyomán jártunk...


Ritkán tudunk időt szakítani, hogy jóbarátaink horgásztanyájában eltöltsünk egy közös hétvégét. Az időjárás a hét közepén még nemsok jóval kecsegtetett, de bíztunk benne hátha szerencsénk lesz! Ezek a közösen eltöltött napok mindenkinek más-más élményt jelentenek. Van akinek a horgászat az igazi kikapcsolódás, van akinek az, hogy csak csendes megfigyelője.
Van aki ott piheni ki a hetek alatt felgyülemlet stresszt és van akit az pihentet ha csak egyszerűen tehet a kis csapatért valmit. Ami mindenkinek közös élmény, - a jó hangulat, -a nagy beszélgetések és főzések, -a gyönyörű környezet.
Még a kiskutyánk is itt tanult meg úszni, vadászni és vidrafogó ősei génjét örökölve bitokolta volna az egész stéget és vízpartot - ha hagytuk volna. Kárpótlásul mindig magunkal visszük egy közös csónakázásra ahol a víz és a part szépséga mindig csodálattal tölt el! A növényzet és a fák kuszasága -ami a délutáni napsütésben visszatükröződik a vizen, -a különleges vizinövények, és az a már szinte családias hangulat a szétáradó nyugalmával.

Szép volt ez a hétvége, jó volt megint pár napot közösen eltölteni. Helyettem pedig a fotók beszéljenek tovább...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése