"Egy szappanbuborék is egy világ,
s egy világ is egy szappanbuborék."
(Reményik S.)



2010. április 14., szerda

Rózsa a Nőnek, az édesanyának

összetevők:pálmao.,kokuszo.,repceo.,napraforgóo.,ricinus,sheavaj,kakaovaj
színezéknek-rózsaszín timföld,rózsa illoolaj


Azt hiszem, mi nők megérdemeljük néha az odafigyelést, kényeztetést. Most hogy anyáknapja közeleg, gondoltam okozzunk meglepetést egy kicsit másként. Egy szál rózsa mellé nem is tudok szebb ajándékot elképzelni, mint egy jól illatozó igazi luxus-szappant.
Biztosra akartam menni, ezért egy jól bevált recept mellett döntöttem. Valami nagyon elegánsat, nőieset terveztem meg gondolatban - és ez lett a végeredmény. Természetesen a célom az volt , hogy ne csak elegáns legyen kinézetre, hanem a bőrünknek is adjuk meg azt, amit megérdemel! Igazi luxus összetevőket -Sheavaj, kakaóvaj, rózsaolaj. A szép, enyhe -rózsaszín szinet pedig a rózsaszín timföldnek köszönheti.
A rózsaszín timföld főleg a Nevadai sivatagban előforduló ásványi anyag. Összetétele nagyban hasonlít a vörös timföldhöz.
( Lásd - Olivaszappan vörös timfölddel ) Mivel nagyon enyhe ezért arc és testmaszkoknál, szappan gyártásnál kedvelt természetes színezőanyag. Elsősorban a stresszes bőrre nagyon jó nyugtató hatása van, és érzékeny bőr ápolására is kiválóan alkalmas.


Én így szeretnék minden nőnek és édesanyának szívből kedveskedni...
Megígérem, mivel a férfiakról sem feledkeztem meg - a számukra is főzők majd olyan igazi "vadító illattal" szappant - aminek természetesen mi nők nem tudunk majd ellenállni.
A terv már megvan kinézetre. Már csak valami nagyon jó illatkreációt kell összeállítanom. És hát természetesen az "IDŐ" nagy Úr - de ígérem igyekszem!!!

1 megjegyzés:

  1. Szia Judit!
    Írok majd neked e-mail-t, csak holnap elutazom.
    Minden jót neked!
    Chiara

    VálaszTörlés