"Egy szappanbuborék is egy világ,
s egy világ is egy szappanbuborék."
(Reményik S.)



2012. július 10., kedd

Irány => Upflamör!

Most tényleg találó rám a mondás, miszerint fél lábbal még itt... de fél lábbal már ott vagyok. :) Miért is? Mert tegnap érkeztem haza Düsseldorfból, de holnap éjszaka, már utazok a "Schwäbische Alb"-ba. Végre elérkezett a várva-várt nap! Péntektől-vasárnapig egy szappanos Workshop-on veszek részt még 15 szappanossal. A társaság elég vegyes lesz. Jönnek Svájcból, Németországból, Ausztriából, én pedig Magyarországról megyek. A szappanfőzésen kívül lehetőségünk lesz az üveggyöngy készítéssel, papírdoboz hajtogatással és papírmártogatással megismerkedni. Ezek a technikák számomra mind újdonságnak számítanak... de biztos nagyon érdekes lesz! ;) A bőröndömből csak egy mosás erejéig pakoltam ki, a szappanos dolgaimat már becsomagoltam. Viszek magammal egy kis hazait is... A saját borunk mellé, házi kecskesajtot, saját sütésű diós-magvas kenyeret és az elmaradhatatlan homoktövis-almalekvárt, desszertnek. 
A szűkös időmben egy csomagot is összeállítottam pár szappannal az anyaotthonban élő anyák és gyermekeik számára. A kezdeményezésről a Lukrécia kencéi oldalon bővebb infót találsz. Szóval a csomagot holnap Budapestre, magamat pedig Upflamörbe postázom! 



Ígérem készítek sok-sok fotót... beszámoló pedig egy hét múlva lesz! :) 
Addig is szép nyarat Nektek! :)))))

4 megjegyzés:

  1. Éppen kérni akartam,hogy sok-sok fotót készíts ám,aztán a sorok végén megnyugodva olvastam az ígéretet!:)))Jó szappanozást,kézműveskedést és nyaralást kívánok!!!!

    VálaszTörlés
  2. Jó kis program lesz, jó szórakozást hozzá:))

    VálaszTörlés
  3. Mindenről tudni akarok! :)))))

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon jól hangzik....én is várom a képes beszámolót! kellemes időtöltést! :)

    VálaszTörlés