nevű szappankám került az idén a karácsonyfa alá. Külsőre és az összetevőkben az arany, a mirha és a tömjén alkalmazása volt a fő szempont.
Összetevők: olíva, pálma, kókusz, és mandula olaj, SF-nek búzacsíra olaj, sheavaj
kecsketej, Rhassoul agyag, mirha, tömjén
Tejes-csokis karácsonyi illattal
Összetevők: pálma, kókusz, repce, napraforgó, kakaóvaj, mandula és ricinus olaj
kecsketej, kakaópor, karácsonyi illóolaj keverék
Ez eszméletlen jól néz ki már megint!
VálaszTörlésMéltóságteljes és ünnepélyes.
Minden elismerésem!
Elkészült a gyantás? Csodaszép! Végül olvasztottad a gyantát bele?
VálaszTörlésBocsánat, elfelejtettem bemutatkozni... Omar Anyu
VálaszTörlésBoldog Új Évet!
BUÉK Neked is! Igen, de nem nagy sikerrel. Az apróra tört gyantát pár napig állni hagytam az olajban. Azután a fém tányérkákat egy vízzel töltött tepsibe tettem és lassú tűznél melegítettem. A konyhám fantasztikus illatfelhőben úszott, viszont a gyanta csak kis %-ban olvadt fel. Direkt tűzön nem akartam olvasztani, nehogy megégjen. Szerencsére volt Mirha illóm, így ezzel rásegítettem az illatra.;)
VálaszTörlésÓ, hát őket emlegetted? Csodaszépek lettek! Én is pont így küzdöttem a mirha gyantával. :)
VálaszTörlés